Itt az ideje, hogy bemutatkozzunk!
Orlovácz Beatrix vagyok, a Gluten Free Food Kft.ügyvezetője, a Beatrice Balance® tulajdonosa és megálmodója.
Harmad sorban pedig az Ízorgia gasztro Bloggere.
✔️Sok-sok évnyi táplálkozási probléma és jojo effektust követően, a fogyásom után kezdtem kísérletezni olyan lisztkeverékekkel, amik teljesen mellékíz mentesek.
Mindezek mellett fontos volt számomra, hogy a táplálkozási tanácsadó képzésen tanultak szerint a szénhidrátot, jó minőségben, rendszeresen tudjam fogyasztani úgy, hogy a súlyomat megtartva, kiegyensúlyozott lelkiállapotban élhessem a mindennapjaimat.
✔️Átéltem a szénhidrát megvonás negatív hatásait. A felborult lelkiállapottól kezdve a hangulatingadozáson át.
A termék fejlesztéssel 4 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni.
✔️Minden lisztkeverékünk garantáltan glutén, tej, tojás, élesztő, adalékanyag, szója és ami számomra a legfontosabb volt mindvégig min. 98%-ban mellékíz mentes. 98%-ban megegyezik a megszokott termékek ízvilágával.
✔️Termékeink magas rost tartama segíti az emésztés helyreállítását.
✔️A glutén, tej, tojás, szója érzékenyek, veganok is megtaláljá a számításaikat a félkész illetve a késztermékeinkben.
✔️Minden termékünket saját gluténmentes lisztkeverő üzemünkben gyártjuk és csomagoljuk.
✔️A lisztkeverékek használata során mindössze vízre és almaecetre van szükség a tészták összeállításához.
✔️Multifunkcionális termékek lévén a Pékáru lisztkeverék alkalmas pl. Kakaóscsiga elkészítésére is.
✔️100g.lisztkeverék átlagosan 60g.szénhidrátot tartalmaz. Számolni azonban kész áru esetén visszaosztva szükséges.
Pl. 350 g.pizza lisztkeverékből az almaecet és a víz hozzáadásával 900g.tészta keletkezik.
Ami az üzletben vásárolt mini pizza esetén 32.4 g.szénhidrát/150.g pizzatészta.
✔️A mintaboltunkban (6500 Baja, Szent László u. 20-volt Nacsa pékség) vásárolt pékáruk mindegyikének alapanyaga 1kg.-os lisztkeverék formájában megvásárolható az üzletben.
✔️Fontosnak tartom a mai világban, hogy minőségi, kézműves, a szervezet számára optimális kész és félkész termékeket fogyasszunk. Megelőzve így az ételérzékenységek és a betegségek kialakulását.
✔️Kezdetben álomnak tűnő, majd céllá formálódó vállalkozásom során mindvégig és mái napig társam a párom, akinek 25 éves, a gabona kereskedelmben töltött széleskörű tapasztalata és szaktudása elengedhetetlen a minőségi termékek gyártásához.
B. & I.
![]() |
VálaszTovábbítás
|