gluténmentes lisztkeverő üzem&pékség

Beatrice Balance

Beatrice Balance

Szilvalekváros -pekándiós falat

2020. május 01. - BeatriceBalance

Szilvalekváros-pekándiós falat

img_20200323_122426_2.jpg

Hozzávalók:

200 g. BB.Pogács lisztkeverék

220 g.langyos víz

10 g.almaecet

2 g. 1:4 édesítő

csipet só

40 g.szoba hőmérsékletű vaj/margarin/kókuszolaj

A száraz és a nedves hozzávalókat külön kimérjük. A A lisztkeverék+só+édesítő keverékében elmorzsoljuk a vajat/margarint. Hozzáöntjük az almaecetes vizet és összekeverjük. Fóliába tekerjük és 1 órát pihentetjük a hűtőben. Amikor letelt az 1 óra 3 mm.vastagra kinyújtjuk és pizzavágóval háromszögeket vágunk. Szilvalekvárral megtöltjük a képen látható módon.

img_20200323_120827.jpg

Feltekerjük. Pici vízben elkeverünk egy teáskanál kókuszvirág cukrot és azzal megkenjük a faaltok tetejét. Darabolt pekándióval vagy sima dióval megszórjuk. 180 fokos sütőben 15 percet sütjük. 

img_20200323_122503_1.jpg

A sütési idő sütőfüggő. 

 

Jó étvágyat!

Bea

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beatricebalance.blog.hu/api/trackback/id/tr3015652808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása